Bergnäsets Åkeri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bergnäsets Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Bergnäsets Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bergnäsets Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bergnäsets Åkeri Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1986-12-08. Men sedan 1990-01-01 så har Bergnäsets Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Industriv. 22, 972 54, Luleå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bergnäsets Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0920-220922.

Piteå arbetar för att bolag som Bergnäsets Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bergnäsets Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall utföra transporttjänster och entreprenadverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bergnäsets Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Åström, Alf Peter.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bergnäsets Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Åström, Alf Peter som är född 1955 och har titeln VD, Åström, Alf Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Jakob Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Edit Catarina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Uddström, Lars Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Bergnäsets Åkeri Aktiebolag är 556287-3041.