Piteå Rörservice Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Piteå Rörservice Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Piteå Rörservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Piteå Rörservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Piteå Rörservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-11-14. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Piteå Rörservice Aktiebolag ska trivas.

Piteå Rörservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är värme- och sanitetsarbeten, fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Piteå Rörservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Piteå Rörservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Piteå Rörservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-37040.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Piteå Rörservice Aktiebolag är Larsson, Rickard Allan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmbom, Kurt Roger som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sigbritt Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .

Piteå Rörservice Aktiebolag har 556287-2290 som sitt organisationsnummer.