Aktiebolaget Bröderna Bergströms Gräv- & Dumpermaskiner

Norrbottens län

Information

556286-4917 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Bröderna Bergströms Gräv- & Dumpermaskiner. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Bröderna Bergströms Gräv- & Dumpermaskiner är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Aktiebolaget Bröderna Bergströms Gräv- & Dumpermaskiner finns i.

Aktiebolaget Bröderna Bergströms Gräv- & Dumpermaskiner har varit registrerat sedan 1986-11-13 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Bröderna Bergströms Gräv- & Dumpermaskiner så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Aktiebolaget Bröderna Bergströms Gräv- & Dumpermaskiner är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Bröderna Bergströms Gräv- & Dumpermaskiner är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Bröderna Bergströms Gräv- & Dumpermaskiner så kan ni göra det på telefon genom 0911-34229 eller genom brev på följande adress:
Hemlundav. 183, 944 73, Piteå

Bolaget skall utföra entreprenadmaskinarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Bröderna Bergströms Gräv- & Dumpermaskiner och det är Bergström, Leif Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Leif Magnus som är född 1971 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Boström, Jan Johan som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor,