Fastighetsaktiebolaget Källbo

Norrbottens län

Information

556285-1104 är organisationsnummer för verksamheten Fastighetsaktiebolaget Källbo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsaktiebolaget Källbo är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Fastighetsaktiebolaget Källbo finns i.

Fastighetsaktiebolaget Källbo har varit registrerat sedan 1986-10-14 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsaktiebolaget Källbo så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fastighetsaktiebolaget Källbo är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighetsaktiebolaget Källbo är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindbäck, Bengt Gösta -Lindbäck, Erik Lennart Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Källbo så kan ni göra det på telefon genom 0911-231000 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsaktiebolaget Källbo och det är Lindbäck, Bengt Gösta som är född 1949 och har titeln VD, Lindbäck, Bengt Gösta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbäck, Erik Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindbäck, Erik Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbäck, Hans Gösta som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Anders John Oskar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotBoström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor