MEDICARE i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall utföra tjänster och bedriva utbildning inom hälso- och sjukvård, företagshälsovård och samhälleliga frågor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MEDICARE i Piteå Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är MEDICARE i Piteå Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1986-11-11 så skapades MEDICARE i Piteå Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel MEDICARE i Piteå Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

MEDICARE i Piteå Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556284-5916 är organisationsnummret för företaget som finns i Piteå.

Just nu är MEDICARE i Piteå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med MEDICARE i Piteå Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0911-19858 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom MEDICARE i Piteå Aktiebolag är Larsson, Kjell Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Oscar Aron som är född 1976 och har titeln Suppleant, Holmgren, Leif Magnus som är född 1969 och har titeln Revisor, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .