Per Holger Forslund Agentur Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Aktiebolag som heter Per Holger Forslund Agentur Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Per Holger Forslund Agentur Aktiebolag i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Per Holger Forslund Agentur Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1986-05-13 så har Per Holger Forslund Agentur Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Per Holger Forslund Agentur Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Per Holger Forslund Agentur Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Per Holger Forslund Agentur Aktiebolag så kan ni göra det på .

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljnng av telekomtjänster, läkemedelsprodukter samt kemisktekniska industriprodukte och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hultqvist, Lars Bertil som är född 1949 och har titeln Likvidator, Strömberg, Carl Olov som är född 1955 och har titeln Revisor, Olov Strömberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Per Holger Forslund Agentur Aktiebolag har 556277-4090 som sitt organisationsnummer.