WiseMedia Norrbotten AB

Norrbottens län

Information

WiseMedia Norrbotten AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där WiseMedia Norrbotten AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. WiseMedia Norrbotten AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket WiseMedia Norrbotten AB har haft sedan 1997-01-01. WiseMedia Norrbotten AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till WiseMedia Norrbotten AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Färjtorpsv. 19, 943 33, Öjebyn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0911-232263.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är WiseMedia Norrbotten AB Privat, ej börsnoterat.

WiseMedia Norrbotten AB har idag 556276-9413 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för WiseMedia Norrbotten AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling och marknadsutveckling inom media samt därmed förenlig verksamhet.

I WiseMedia Norrbotten AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Kent Tony Micael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Pernilla Maria som är född 1970 och har titeln Suppleant, Thingvall, Claus Gillis som är född 1969 och har titeln Revisor, Lundström, Lars Roland som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .