Alfa Rehabilitering Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556274-9951 är organisationsnummer för företaget Alfa Rehabilitering Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alfa Rehabilitering Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Alfa Rehabilitering Aktiebolag finns i.

Alfa Rehabilitering Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-03-24 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alfa Rehabilitering Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Alfa Rehabilitering Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Alfa Rehabilitering Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Alfa Rehabilitering Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Alfagränd 5, 943 33, Öjebyn

Bolaget skall bedriva behandling för alkohol drogberoende människor enligt Minnesotamodellen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alfa Rehabilitering Aktiebolag och det är Långström, Rolf Erik som är född 1948 och har titeln VD, Långström, Rolf Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Barbro Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,