SF i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och SF i Piteå AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och SF i Piteå AB är ett av dem. Statusen för SF i Piteå AB är att Bolaget är aktivt.

SF i Piteå AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-02-25. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som SF i Piteå AB ska trivas.

SF i Piteå AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SF i Piteå AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är SF i Piteå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med SF i Piteå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-13160.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med SF i Piteå AB är Sällström, Sten Daniel som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Fernberg, John Sture som är född 1966 och har titeln Suppleant, Wiklund, Stig Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

SF i Piteå AB har 556272-4418 som sitt organisationsnummer.