Nordhotell i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva hotellverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordhotell i Piteå Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Nordhotell i Piteå Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1986-01-28 så skapades Nordhotell i Piteå Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Nordhotell i Piteå Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nordhotell i Piteå Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556271-2298 är organisationsnummret för företaget som finns i Piteå.

Just nu är Nordhotell i Piteå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Nordhotell i Piteå Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0911-31310 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordhotell i Piteå Aktiebolag är Stenvall, Gun-Britt Anita som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Engberg, Siv Monica som är född 1950 och har titeln Suppleant, Marklund, Sven Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .