HÅKINGE I PITEÅ AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och HÅKINGE I PITEÅ AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och HÅKINGE I PITEÅ AB är ett av dem. Statusen för HÅKINGE I PITEÅ AB är att Bolaget är aktivt.

HÅKINGE I PITEÅ AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-02-10. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som HÅKINGE I PITEÅ AB ska trivas.

HÅKINGE I PITEÅ AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-21. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper, livsmedel, kioskvaror o dyl, uthyrning av lös egendom såsom restaurangutrustning, verkstadsutrustning, släpvagnar, elverktyg o dyligt, utföra tjänster samt konsultationer inom nämnda områden och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HÅKINGE I PITEÅ AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är HÅKINGE I PITEÅ AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med HÅKINGE I PITEÅ AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-60795.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med HÅKINGE I PITEÅ AB är Lidström, Axel Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundquist, Siv Marianne som är född 1967 och har titeln Suppleant, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .

HÅKINGE I PITEÅ AB har 556270-4360 som sitt organisationsnummer.