REPONATOR Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556266-5918 är organisationsnummer för bolaget REPONATOR Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som REPONATOR Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som REPONATOR Aktiebolag finns i.

REPONATOR Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-10-18 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för REPONATOR Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

REPONATOR Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för REPONATOR Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med REPONATOR Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-69349 eller genom brev på följande adress:
G. Pitsundsv. 88, 941 43, Piteå

Bolaget skall bedriva medicinsk konsultverksamhet samt kapitalförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med REPONATOR Aktiebolag och det är Grapensson, Per Jöran Gustaf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Grapensson, Greta Linnea som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,