Piteå Advokatbyrå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Piteå Advokatbyrå Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Piteå Advokatbyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Piteå Advokatbyrå Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556266-1305.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-16055 alternativt besöka eller skicka post till Piteå Advokatbyrå Aktiebolag på följande adress Västerg. 11, 941 33, Piteå.

Piteå Advokatbyrå Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Piteå Advokatbyrå Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Grapenson, Sven-Jöran Herman som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att under förutsättning av medgivande av Sveriges advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.