Aktiebolaget R. Lindbäcks Såg & Hyvleri

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Aktiebolaget R. Lindbäcks Såg & Hyvleri är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget R. Lindbäcks Såg & Hyvleri är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget R. Lindbäcks Såg & Hyvleri är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget R. Lindbäcks Såg & Hyvleri är ett Aktiebolag och skapades 1985-05-31. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget R. Lindbäcks Såg & Hyvleri ska trivas.

Aktiebolaget R. Lindbäcks Såg & Hyvleri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva såg och hyvleri, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget R. Lindbäcks Såg & Hyvleri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Aktiebolaget R. Lindbäcks Såg & Hyvleri Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget R. Lindbäcks Såg & Hyvleri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-39004.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget R. Lindbäcks Såg & Hyvleri är Lindbäck, Karl Roger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Hans Tore som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget R. Lindbäcks Såg & Hyvleri har 556260-6391 som sitt organisationsnummer.