Trisco Specialsnickeri AB

Norrbottens län

Information

Trisco Specialsnickeri AB är ett bolag som finns i Piteå. I Trisco Specialsnickeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergdal, Lars Olov som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Johan Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Ulf Thomas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Lennart Karl Gustaf som är född 1959 och har titeln Revisor, Forsbäck, Christine Helen som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Trisco Specialsnickeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Trisco Specialsnickeri AB på telefon 0911-31290.

Bolaget skall bedriva tillverkning av specialsnickerier till byggindustrin, hotell-, affärs- och heminredningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Trisco Specialsnickeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Trisco Specialsnickeri AB är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Trisco Specialsnickeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Trisco Specialsnickeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trisco Specialsnickeri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Trisco Specialsnickeri AB har 556259-9562 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.