Piteå Industrimek. Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Piteå Industrimek. Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Piteå Industrimek. Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Piteå Industrimek. Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Piteå Industrimek. Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Piteå Industrimek. Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Piteå Industrimek. Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Garagev. 4, 943 31, Öjebyn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0911-60080.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Piteå Industrimek. Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Piteå Industrimek. Aktiebolag har idag 556257-6776 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Piteå Industrimek. Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Piteå Industrimek. Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Jens Kenneth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kenth Johan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor.