Data City Konsult i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Data City Konsult i Piteå Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Data City Konsult i Piteå Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Data City Konsult i Piteå Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556256-5001.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0911-19000 alternativt besöka eller skicka post till Data City Konsult i Piteå Aktiebolag på följande adress Lastgrundsv. 30, 941 41, Piteå.

Data City Konsult i Piteå Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Data City Konsult i Piteå Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bergman, Ruth Maj-Louise som är född 1954 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av varor och tjänster inom dataområdet, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.