Brandredskap i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, installation och service av brandredskap samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brandredskap i Piteå Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Brandredskap i Piteå Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1987-12-09 så skapades Brandredskap i Piteå Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Brandredskap i Piteå Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Brandredskap i Piteå Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556255-9194 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Brandredskap i Piteå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Brandredskap i Piteå Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0911-37536 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brandredskap i Piteå Aktiebolag är Lundkvist, Hans Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Gun Evy Barbro som är född 1965 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .