Fyrkantens Isolering Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Fyrkantens Isolering Aktiebolag är ett bolag som finns i Piteå. I Fyrkantens Isolering Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Per Thomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Hans Åke som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fyrkantens Isolering Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fyrkantens Isolering Aktiebolag på telefon 070-6270564.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva VVS-isolering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fyrkantens Isolering Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fyrkantens Isolering Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fyrkantens Isolering Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fyrkantens Isolering Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fyrkantens Isolering Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Fyrkantens Isolering Aktiebolag har 556247-9633 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.