Aktiebolaget Källbokiosken Trading

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva kiosk- och grillrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Källbokiosken Trading vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Aktiebolaget Källbokiosken Trading ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1984-08-16 så skapades Aktiebolaget Källbokiosken Trading och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Källbokiosken Trading har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Källbokiosken Trading är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556246-3587 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Aktiebolaget Källbokiosken Trading Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Källbokiosken Trading så går det att nå dem via telefon på 0911-69239 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Källbokiosken Trading är Lantto, Ingvar Arnold som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantto, Iris Margareta Isaksson som är född 1931 och har titeln Suppleant, Lantto, Kjell Ingvar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .