Arvidsjaur Trafik AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Arvidsjaur Trafik AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Arvidsjaur Trafik AB är ett av dem. Statusen för Arvidsjaur Trafik AB är att Bolaget är aktivt.

Arvidsjaur Trafik AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-06-06. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Arvidsjaur Trafik AB ska trivas.

Arvidsjaur Trafik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva person- och godstrafik, utföra busstationstjänster samt förmedla tjänster inom dessa områden även som idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arvidsjaur Trafik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Arvidsjaur Trafik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Arvidsjaur Trafik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0960-50032.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Drugge, Leif Stefan -Nordberg, Curt Erik Peter.

De som är på något sätt har med Arvidsjaur Trafik AB är Drugge, Leif Stefan som är född 1956 och har titeln VD, Drugge, Leif Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordberg, Curt Erik Peter som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åström, John Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Enberg, Pär Rune som är född 1957 och har titeln Suppleant, Falck, Per Erik som är född 1936 och har titeln SuppleantLarsson, Sune Martin som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantLundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln HuvudansvarigrevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Arvidsjaur Trafik AB har 556245-3034 som sitt organisationsnummer.