Piteå Sjukgymnastik Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Piteå Sjukgymnastik Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Piteå Sjukgymnastik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Piteå Sjukgymnastik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Piteå Sjukgymnastik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-08-30. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Piteå Sjukgymnastik Aktiebolag ska trivas.

Piteå Sjukgymnastik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva praktik för sjukgymnastik och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Piteå Sjukgymnastik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Piteå Sjukgymnastik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Piteå Sjukgymnastik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-68755.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Anders Harald -Ökvist, Siri Ann-Sofi.

De som är på något sätt har med Piteå Sjukgymnastik Aktiebolag är Eriksson, Anders Harald som är född 1955 och har titeln VD, Eriksson, Anders Harald som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Arne Robert som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Isaksson, Kent Roger som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olovsson, Jan Tonny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ökvist, Siri Ann-Sofi som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamotBoström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Piteå Sjukgymnastik Aktiebolag har 556232-5208 som sitt organisationsnummer.