K. Sabel Aktiebolag

Norrbottens län

Information

K. Sabel Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som K. Sabel Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

K. Sabel Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1983-04-19.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på K. Sabel Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-232730.

Piteå arbetar för att bolag som K. Sabel Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för K. Sabel Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av livsmedel, textil- och pappersvaror, kemisk-tekniska och hushållsartiklar och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för K. Sabel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Jan Axel -Sabel, Bengt Erik -Sabel, Kerstin Ingrid.

Det finns idag lite personer som är kopplade till K. Sabel Aktiebolag och det är följande personer, Sabel, Bengt Erik som är född 1961 och har titeln VD, Sabel, Bengt Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jan Axel som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sabel, Kerstin Ingrid som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kjell Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för K. Sabel Aktiebolag är 556227-8464.