Jasam AB

Norrbottens län

Information

556225-0687 är organisationsnummer för företaget Jasam AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jasam AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Jasam AB finns i.

Jasam AB har varit registrerat sedan 1983-02-07 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jasam AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Jasam AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jasam AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Samuelsson, Birgitta Maria -Samuelsson, Jan Olov

Vill ni komma i kontakt med Jasam AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-209421 eller genom brev på följande adress:
Kallforsv. 190, 944 92, Blåsmark

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva verksamhet inom bemanningsbranschen såsom rekrytering, anställning och tillhandahållande av presonal, legoarbeten och entreprenader inom snickeri, byggnadsarbeten och traktorkörslor och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jasam AB och det är Samuelsson, Jan Olov som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Birgitta Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor