Lidmans Fiskeredskap i Sikfors Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556213-8627 är organisationsnummer för verksamheten Lidmans Fiskeredskap i Sikfors Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lidmans Fiskeredskap i Sikfors Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Lidmans Fiskeredskap i Sikfors Aktiebolag finns i.

Lidmans Fiskeredskap i Sikfors Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-12-14 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-06-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lidmans Fiskeredskap i Sikfors Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Lidmans Fiskeredskap i Sikfors Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lidmans Fiskeredskap i Sikfors Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Ölund, Anna-Stina -Ölund, Bernt Olof Stefan

Vill ni komma i kontakt med Lidmans Fiskeredskap i Sikfors Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-70075 eller genom brev på följande adress:
Sikforsv. 8, 942 94, Sikfors

Bolaget skall till föremål för sin verksamhet ha tillverkning av sport- och fiskeredskap samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lidmans Fiskeredskap i Sikfors Aktiebolag och det är Ölund, Bernt Olof Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ölund, Anna-Stina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Wiklund, Stig Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,