Birger Jonssons Möbler Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Birger Jonssons Möbler Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Birger Jonssons Möbler Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Birger Jonssons Möbler Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Birger Jonssons Möbler Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-11-13. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Birger Jonssons Möbler Aktiebolag ska trivas.

Birger Jonssons Möbler Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva möbelaffär ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Birger Jonssons Möbler Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Birger Jonssons Möbler Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Birger Jonssons Möbler Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-200416.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Birger Jonssons Möbler Aktiebolag är Jonsson, Stig Robert som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Helene Maria som är född 1927 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Birger Jonssons Möbler Aktiebolag har 556206-9848 som sitt organisationsnummer.