Piteå Pappersgross Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Piteå Pappersgross Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Piteå Pappersgross Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Piteå Pappersgross Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Piteå Pappersgross Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1978-12-18. Men sedan 1979-01-01 så har Piteå Pappersgross Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Verkstadsg. 10, 941 39, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Piteå Pappersgross Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-91025.

Piteå arbetar för att bolag som Piteå Pappersgross Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Piteå Pappersgross Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av pappersprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Piteå Pappersgross Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindroth, Bo Fredrik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Piteå Pappersgross Aktiebolag och det är följande personer, Lindroth, Bo Fredrik som är född 1955 och har titeln VD, Lindroth, Bo Fredrik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Olovsson, Jan Tonny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Hans Lennart som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Svante Daniel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundborg, Olov Thorkel som är född 1947 och har titeln Revisor.REVINORR Revisorer i Norr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Piteå Pappersgross Aktiebolag är 556198-6786.