Börjessons Invest AB

Norrbottens län

Information

Börjessons Invest AB är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Börjessons Invest AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Börjessons Invest AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Börjessons Invest AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1978-01-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Basung. 31, 943 33, Öjebyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Börjessons Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-211424.

Piteå arbetar för att företag som Börjessons Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Börjessons Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är äga och förvalta värdepapper samt uthyrning av arbetskraft inom verkstadsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Börjessons Invest AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Börjessons Invest AB och det är följande personer, Börjesson, John Sture som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Irma Elisabet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Börjessons Invest AB är 556196-3173.