Säljkonsult och Fastigheter i Norr Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Aktiebolag som heter Säljkonsult och Fastigheter i Norr Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Säljkonsult och Fastigheter i Norr Aktiebolag i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Säljkonsult och Fastigheter i Norr Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 1977-09-13 så har Säljkonsult och Fastigheter i Norr Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Säljkonsult och Fastigheter i Norr Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Säljkonsult och Fastigheter i Norr Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Höglandsnäsv. 268, 944 91, Hortlax. Vi ni istället prata med Säljkonsult och Fastigheter i Norr Aktiebolag så kan ni göra det på 070-5114137.

Bolaget skall bedriva försäljning av polymerade produkter, kapitalvaror främst inom bilhandel, värdepapper samt köpa, sälja och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Strömbäck, Ulf Folke som är född 1957 och har titeln VD, Strömbäck, Ulf Folke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnqvist, Per Anders som är född 1958 och har titeln Suppleant, Orregård, Erik Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Engström, Bernt Mikael som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Säljkonsult och Fastigheter i Norr Aktiebolag har 556195-5278 som sitt organisationsnummer.