Svetstjänst Henrik Renberg Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Svetstjänst Henrik Renberg Aktiebolag är ett bolag som finns i Piteå. I Svetstjänst Henrik Renberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Renberg, Johan Henrik som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Renberg, Henrik Jan-Olof som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svetstjänst Henrik Renberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svetstjänst Henrik Renberg Aktiebolag på telefon 0911-71120.

Bolaget skall bedriva tillverkning och svetsning av järn- och rörkonstruktioner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svetstjänst Henrik Renberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svetstjänst Henrik Renberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svetstjänst Henrik Renberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Svetstjänst Henrik Renberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svetstjänst Henrik Renberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Renberg, Henrik Jan-Olof -Renberg, Johan Henrik

Svetstjänst Henrik Renberg Aktiebolag har 556187-9759 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.