Jonssons Potatis i Långträsk Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Jonssons Potatis i Långträsk Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Jonssons Potatis i Långträsk Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jonssons Potatis i Långträsk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Jonssons Potatis i Långträsk Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1974-06-25. Men sedan 1991-01-01 så har Jonssons Potatis i Långträsk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ö. Långträskv. 17, 945 93, Sjulsmark. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jonssons Potatis i Långträsk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0920-83558.

Piteå arbetar för att verksamheter som Jonssons Potatis i Långträsk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jonssons Potatis i Långträsk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva odling av jordbruksprodukter ävensom förädling av potatisprodukter, försäljning av potatis och potatis produkter och handel med jordbruks- och skogsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jonssons Potatis i Långträsk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jonssons Potatis i Långträsk Aktiebolag och det är följande personer, Jonsson, Erik Daniel som är född 1953 och har titeln VD, Jonsson, Erik Daniel som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Seldén, Eva Liselott som är född 1956 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, Lundström, Hans Gustav som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jonssons Potatis i Långträsk Aktiebolag är 556187-6425.