Piteå Mängdbyrå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Piteå Mängdbyrå Aktiebolag är ett företag som finns i Piteå. I Piteå Mängdbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haapaniemi, Yngve Anders Staffan som är född 1940 och har titeln VD, Haapaniemi, Yngve Anders Staffan som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Ivar Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Haapaniemi, Inger Sigbritt som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Piteå Mängdbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Piteå Mängdbyrå Aktiebolag på telefon 0911-19060.

Bolaget skall bedriva konsulterande ingenjörsverksamhet inom byggbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Piteå Mängdbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Piteå Mängdbyrå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Piteå Mängdbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Piteå Mängdbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Piteå Mängdbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergqvist, Ivar Christer -Haapaniemi, Yngve Anders Staffan

Piteå Mängdbyrå Aktiebolag har 556183-7559 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.