G.N.A Jonsson Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns G.N.A Jonsson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. G.N.A Jonsson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

G.N.A Jonsson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556177-2244.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0911-12779 alternativt besöka eller skicka post till G.N.A Jonsson Aktiebolag på följande adress Strömnäsg. 17 B, 941 40, Piteå.

G.N.A Jonsson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I G.N.A Jonsson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Jonsson, Sven Gunnar som är född 1934 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillhandahålla marknadsföringstjänster, bedriva handel med värdepapper, sälja fritidsprodukter, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.