Ångsågen i Piteå AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Ångsågen i Piteå AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Ångsågen i Piteå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Ångsågen i Piteå AB är momsregistrerat sedan1973-01-01 och har organisationsnummer 556176-0967.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-232340 alternativt besöka eller skicka post till Ångsågen i Piteå AB på följande adress Batterig. 1 C, 941 47, Piteå.

Ångsågen i Piteå AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ångsågen i Piteå AB så sitter följande personer i styrelsen: Gustafsson, Gösta Ingemar Torsten som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johansson, Lars Stefan som är född 1967 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka byggnadsmaterialförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.