Tandteamet Stig Josbrant Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Aktiebolag som heter Tandteamet Stig Josbrant Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Tandteamet Stig Josbrant Aktiebolag i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Tandteamet Stig Josbrant Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1972-08-02 så har Tandteamet Stig Josbrant Aktiebolag varit registrerat. Idag är Tandteamet Stig Josbrant Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Tandteamet Stig Josbrant Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Prästgårdsg. 47 B, 941 32, Piteå. Vi ni istället prata med Tandteamet Stig Josbrant Aktiebolag så kan ni göra det på 0911-15550.

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik, samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Josbrant, Stig Göran Valdemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Josbrant, Ruth Berit som är född 1952 och har titeln Suppleant, Holmgren, Leif Magnus som är född 1969 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Tandteamet Stig Josbrant Aktiebolag har 556167-6007 som sitt organisationsnummer.