NELAB Försäljnings Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556166-9028 är organisationsnummer för bolaget NELAB Försäljnings Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NELAB Försäljnings Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som NELAB Försäljnings Aktiebolag finns i.

NELAB Försäljnings Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-07-13 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NELAB Försäljnings Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

NELAB Försäljnings Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NELAB Försäljnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nordlund, Anna Helena -Viklund, Jimmie Robert

Vill ni komma i kontakt med NELAB Försäljnings Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-232323 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 44, 941 47, Piteå

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper. Bedriva entreprenadverksamhet inom elbranschen, försäljning, installation och service av hissar, rulltrappor och till sådan utrustning hörande delar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NELAB Försäljnings Aktiebolag och det är Nordlund, Anna Helena som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Viklund, Jimmie Robert som är född 1974 och har titeln VD, Viklund, Jimmie Robert som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Sven Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fahlman, Rolf Oskar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Vasen, Thomas Matthijs som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamotBoström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,