AP&E Organisationskonsult AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns AP&E Organisationskonsult AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. AP&E Organisationskonsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

AP&E Organisationskonsult AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556161-3679.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0920-259045 alternativt besöka eller skicka post till AP&E Organisationskonsult AB på följande adress Storg. 9, 972 38, Luleå.

AP&E Organisationskonsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I AP&E Organisationskonsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Andefors, Inger Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är organisationskonsultverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva verksamhet inom utbildning och coachning samt arrangemang av utbildningar i Incentive miljö och därmed förenlig verksamhet.