B. Bergström Måleri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

B. Bergström Måleri Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där B. Bergström Måleri Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. B. Bergström Måleri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket B. Bergström Måleri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. B. Bergström Måleri Aktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till B. Bergström Måleri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hammarv. 11, 943 36, Öjebyn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-60229.

Piteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är B. Bergström Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

B. Bergström Måleri Aktiebolag har idag 556157-6108 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för B. Bergström Måleri Aktiebolag

Bolaget ska bedriva målerirörelse, blästring, industriell ytbehandling samt handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I B. Bergström Måleri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Nils Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Nils Birger som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlund, Stig Roger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .