Lennart Axelsson Ingenjörsfirma Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva konsultarbete inom VVS- branschen samt försäljning, service och konsultarbete inom Databranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lennart Axelsson Ingenjörsfirma Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Lennart Axelsson Ingenjörsfirma Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1971-10-25 så skapades Lennart Axelsson Ingenjörsfirma Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Lennart Axelsson Ingenjörsfirma Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lennart Axelsson Ingenjörsfirma Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556152-4181 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Lennart Axelsson Ingenjörsfirma Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Lennart Axelsson Ingenjörsfirma Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0911-10490 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lennart Axelsson Ingenjörsfirma Aktiebolag är Axelsson, Berndt Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Britt Irene som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Jan Stefan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .