U.B.G i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och U.B.G i Piteå AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och U.B.G i Piteå AB är ett av dem. Statusen för U.B.G i Piteå AB är att Bolaget är inaktivt.

U.B.G i Piteå AB är ett Aktiebolag och skapades 1971-09-28. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som U.B.G i Piteå AB ska trivas.

I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av guld- och silvervaror samt utföra reparationer av sådana jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att U.B.G i Piteå AB inte är momsregistrerat.

Idag är U.B.G i Piteå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med U.B.G i Piteå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-244133.

Firman tecknas av Boström, Inger Ulla-Britt och Boström, Nils Gunnar var för sig..

De som är på något sätt har med U.B.G i Piteå AB är Boström, Inger Ulla-Britt som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Nils Gunnar som är född 1943 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

U.B.G i Piteå AB har 556151-3820 som sitt organisationsnummer.