Ådalens Stuveriaktiebolag

Norrbottens län

Information

Ådalens Stuveriaktiebolag är ett bolag som finns i Piteå. I Ådalens Stuveriaktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Henriksson, Karl Billy som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Lindbäck, Rolf Jan som är född 1966 och har titeln VD, Lindbäck, Rolf Jan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wirén, Hans Thomas som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wirén Björk, Hilda B Margaretha som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ådalens Stuveriaktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ådalens Stuveriaktiebolag på telefon 0612-13120.

Bolaget skall bedriva stuveri, hamnverksamhet, tillverkning, utveckling och försäljning av kranar och kranutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ådalens Stuveriaktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ådalens Stuveriaktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ådalens Stuveriaktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ådalens Stuveriaktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ådalens Stuveriaktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Henriksson, Karl Billy -Lindbäck, Rolf Jan -Wirén Björk, Hilda B Margaretha -Wirén, Hans Thomas

Ådalens Stuveriaktiebolag har 556143-9125 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.