BDB Fastigheter Aktiebolag

Norrbottens län

Information

BDB Fastigheter Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där BDB Fastigheter Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. BDB Fastigheter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket BDB Fastigheter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. BDB Fastigheter Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BDB Fastigheter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lillbrog. 18, 941 33, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-230700.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är BDB Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

BDB Fastigheter Aktiebolag har idag 556130-9054 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för BDB Fastigheter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning.

I BDB Fastigheter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Bengt Sture som är född 1947 och har titeln VD, Larsson, Bengt Sture som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bengt Erik som är född 1981 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Boström, Jan Johan som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .