Hortlaxhus Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556124-3303 är organisationsnummer för verksamheten Hortlaxhus Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hortlaxhus Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Hortlaxhus Aktiebolag finns i.

Hortlaxhus Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-03-11 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hortlaxhus Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Hortlaxhus Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hortlaxhus Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sasaki, Beji

Vill ni komma i kontakt med Hortlaxhus Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
G. Vilhelminav. 2, 923 41, Stensele

Bolaget skall bedriva hustillverknings- och träförädlingsrörelse, försäljning av virke och byggnadsmaterial, förmedling av varor och tjänster samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hortlaxhus Aktiebolag och det är Sasaki, Beji som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Johansson, Lars Kenneth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Karin Gunilla som är född 1952 och har titeln Suppleant, Jonsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,