R Ö Förvaltning Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och R Ö Förvaltning Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och R Ö Förvaltning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för R Ö Förvaltning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

R Ö Förvaltning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1966-11-17. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som R Ö Förvaltning Aktiebolag ska trivas.

R Ö Förvaltning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, fastighetsförvaltning, leasingverksamhet och handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att R Ö Förvaltning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är R Ö Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med R Ö Förvaltning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6270671.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med R Ö Förvaltning Aktiebolag är Öhman, Nils Benny som är född 1957 och har titeln VD, Öhman, Nils Benny som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Ingeborg Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

R Ö Förvaltning Aktiebolag har 556106-8940 som sitt organisationsnummer.