Aktiebolaget Piteå Bergsprängningar

Norrbottens län

Information

Aktiebolaget Piteå Bergsprängningar är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Piteå Bergsprängningar finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Piteå Bergsprängningar är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Piteå Bergsprängningar som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1966-09-29. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Piteå Bergsprängningar varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Verkstadsg. 7, 941 39, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Piteå Bergsprängningar så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-13725.

Piteå arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Piteå Bergsprängningar ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Piteå Bergsprängningar. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall utföra sprängningsarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Piteå Bergsprängningar är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Piteå Bergsprängningar och det är följande personer, Johansson, Knut Roger som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Pär Anders som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionären AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Piteå Bergsprängningar är 556105-8917.