Piteå Näringsfastigheter Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556091-0118 är organisationsnummer för företaget Piteå Näringsfastigheter Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Piteå Näringsfastigheter Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Piteå Näringsfastigheter Aktiebolag finns i.

Piteå Näringsfastigheter Aktiebolag har varit registrerat sedan 1964-01-21 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Piteå Näringsfastigheter Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Piteå Näringsfastigheter Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Piteå Näringsfastigheter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Jan Rikard -Roslund, Stig Pether

Vill ni komma i kontakt med Piteå Näringsfastigheter Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-93385 eller genom brev på följande adress:
Belonasvängen 2 B, 941 52, Piteå

Bolaget skall uppföra, äga och förvalta fastigheter samt, utan att det innebär spekulativ verksamhet, äga och förvalta aktier i företag vars verksamhet ligger i linje med bolagets ändamål.

Det finns olika personer som har en koppling med Piteå Näringsfastigheter Aktiebolag och det är Jonsson, Jan Rikard som är född 1955 och har titeln Extern VD, Roslund, Stig Pether som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fält, Britt Inger Elisabeth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Olof Ruben som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Inga Märta Elisabet som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Annika Margareta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotNyström, Kent Anders Valentin som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Stig Anders Martin som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorÖystilä, Hans Göran som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantWiklund, Stig Lennart som är född 1962 och har titeln HuvudansvarigrevisorEk, Bengt Allan som är född 1945 och har titeln LekmannarevisorSundgren, Majken Kristina som är född 1970 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant