Piteå Åkerifastigheter Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Piteå Åkerifastigheter Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Piteå Åkerifastigheter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Piteå Åkerifastigheter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556083-2700.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0911-14532 alternativt besöka eller skicka post till Piteå Åkerifastigheter Aktiebolag på följande adress Voltg., 941 47, Piteå.

Piteå Åkerifastigheter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Piteå Åkerifastigheter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Sjöberg, Erik Gunnar som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet med last- och schaktmaskiner, att hyra ut lokaler samt att idka därmed förenlig verksamhet.