Norrländska Industriaktiebolaget

Norrbottens län

Information

Norrländska Industriaktiebolaget hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Norrländska Industriaktiebolaget finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Norrländska Industriaktiebolaget tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Norrländska Industriaktiebolaget har haft sedan 1994-01-01. Norrländska Industriaktiebolaget har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Norrländska Industriaktiebolaget så kan ni göra det genom att skicka er post till Stuvarev. 2, 941 43, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-246150.

Piteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Norrländska Industriaktiebolaget Privat, ej börsnoterat.

Norrländska Industriaktiebolaget har idag 556080-4717 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Vesterberg, Jan Folke Firman tecknas två i förening av -Lindberg, Lars Åke -Vesterberg, Sune Sven-Olof -Vesterberg, Sven Anders Folke är den som för stunden ansvarar för Norrländska Industriaktiebolaget

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse samt entreprenadrörelse inom byggnads- och anläggningsbranschen och idka därmed förenlig verksamhet.

I Norrländska Industriaktiebolaget så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vesterberg, Jan Folke som är född 1946 och har titeln VD, Vesterberg, Sune Sven-Olof som är född 1947 och har titeln Vice VD, Vesterberg, Jan Folke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterberg, Sune Sven-Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikman, Ture Esbjörn som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindberg, Lars Åke som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamotVesterberg, Sven Anders Folke som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Elveros, Bo Åke Einar som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.