Bilexpo i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Bilexpo i Piteå AB är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Bilexpo i Piteå AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bilexpo i Piteå AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Bilexpo i Piteå AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1960-12-06. Men sedan 1984-01-01 så har Bilexpo i Piteå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hammarv. 49, 943 36, Öjebyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bilexpo i Piteå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-67575.

Piteå arbetar för att verksamheter som Bilexpo i Piteå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bilexpo i Piteå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva bilförsäljnings-, bilverkstads- och biluthyrningsrörelse, bygg - och montageverksamhet, tivoliverksamhet, försäljning av kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bilexpo i Piteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bilexpo i Piteå AB och det är följande personer, Berg, Per Mahtias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Anna Gabrielle som är född 1979 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bilexpo i Piteå AB är 556075-2056.