Norrbottens Bergtjänst AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Norrbottens Bergtjänst AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Norrbottens Bergtjänst AB är ett av dem. Statusen för Norrbottens Bergtjänst AB är att Bolaget är aktivt.

Norrbottens Bergtjänst AB är ett Aktiebolag och skapades 1960-09-05. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Norrbottens Bergtjänst AB ska trivas.

Norrbottens Bergtjänst AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva brunns- och energiborrning, försäljning av vatten- och värmepumpar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norrbottens Bergtjänst AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Norrbottens Bergtjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Norrbottens Bergtjänst AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-16568.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Norrbottens Bergtjänst AB är Grefve, Ann-Cathrin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Grefve, Hampus Christer Nichlas som är född 1973 och har titeln Suppleant, Hägg, Rolf Johan Kenneth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Norrbottens Bergtjänst AB har 556073-3148 som sitt organisationsnummer.